2020-07-14 07:40:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A jelenlegi anyagi gondok és családi problémák könnyen megoldhatók

Napi horoszkóp július 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Most igazán élvezi az életet! Jókedvű, örömmel fogadja az új kihívásokat, feladatokat. Sajnos azonban előfordulhat, hogy a munkahelyén olyan emberek orrolnak meg önre, akik képesek akár bajt is okozni. Vigyázzon arra, hogy kinek és mit ígér!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében jár. Jó hangulatban van, és ez a dolgok alakulását is pozitív irányba tereli. Ha fontos megbeszélés előtt áll, azt lehetőleg ma tudja le!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az utóbbi napokban sok nehézséggel kellett megküzdenie: ma végre jó hírekre számíthat. Most már kedvezőek a feltételek a továbblépéshez, legyen szó szerelemről, munkáról, vagy otthonról!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Otthoni problémák kötik le a figyelmét, talán a párja duzzog, elégedetlenkedik. Ha most figyelmen kívül hagyja zsörtölődését, nem lesz könnyű helyreállítani a békét. A jelenlegi anyagi gondok és családi problémák könnyen megoldhatók, ha őszintén beszélgetnek!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr már előre indult, ez zöld lámpát ad a hosszú távú ügyeinek. Ha régóta tervezi, hogy saját vállalkozást indít, most elhárulnak az akadályok az útjából, és minden könnyedebben, szerencsésebben alakul.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem engedheti meg magának, hogy rosszul mérje fel a helyzetét, fontos, hogy valóban csak addig nyújtózzon, amíg a takarója ér... Megsokasodnak a családi problémái is, mert ön eléggé ingerült, és házastársa is gyakran elveszíti a türelmét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Bika-Hold hatására igyekszik rendbe tenni kissé kusza pénzügyeit. Lássuk be, ön hajlamos a pénzszórásra, nehezen szánja rá magát a takarékoskodásra. Talán ha szakértő segítségét kérné, könnyebben meg tudná újítani a családi költségvetést.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sokat ígérő napnak néz elébe. Bárhol is jár, maradandó pozitív élményekben lesz része. A családi problémákat azonban kezelje sokkal több türelemmel!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehet, hogy a mai nap nem olyan kellemes, mint amilyennek várta. Több komoly problémát is meg kell oldania. Szinte rákényszerítik a körülmények, hogy keményen kiálljon az elképzelései mellett.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bika-hold derűs hangulatot varázsol ön köré. Ha teheti, legyen ma minél többet a szabadban, a munka után egy nagy séta is jót tehet. A pénzügyeket beszélje meg a párjával, mert komoly vita kerekedhet abból, ha a háta mögött dönt fontos kérdésekben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek napja van a pénzügyek intézéséhez, ingatlanügyek rendezéséhez. Egy új ismerőse felkelti érdeklődését, de jobban jár, ha távol marad tőle. Ne siettessen semmit, hagyja, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.


Halak: II. 19. - III. 20.

A munkahelyén lehetőséget kap arra, hogy megerősítse pozícióját. Csak a fontosabb elintéznivalókra összpontosítson, ne aprózza szét magát, mert izgalmas, de kissé megterhelő időszak következik az életében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: